Karin Jansson » Blog Archive » Partisekreterarkandidatutfrågning
Uppdrag
Medborgarlön
[Bild på en solros och Karin]
Aktuellt
Kontakt
Presentationer

Karin Jansson (mp)

Jag tror på fullt allvar att det går att skapa en värld utan miljöförstöring, orättvisor och förtryck

En värld där alla människor är lika mycket värda
En värld där alla människor är trygga och fria
En värld där vi lever i samklang med naturen

Partisekreterarkandidatutfrågning

21 mars 2011
(Jag gillar ordet i rubriken. 33 bokstäver om jag räknat rätt)
Sitter på tåget på väg hem från Uppsala. Vi som vill bli partisekreterare har utfrågats. Det var faktiskt rätt kul upptäckte jag. Och vem som än blir partisekreterare, tror jag att sådana här träffar gör att den som till slut blir vald, har stärkts i sitt uppdrag och fått en del nya uppslag. Tack Uppsala!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentarsformuläret är tyvärr stängt.