Karin Jansson » Blog Archive » Valrörelse
Uppdrag
Medborgarlön
[Bild på en solros och Karin]
Aktuellt
Kontakt
Presentationer

Karin Jansson (mp)

Jag tror på fullt allvar att det går att skapa en värld utan miljöförstöring, orättvisor och förtryck

En värld där alla människor är lika mycket värda
En värld där alla människor är trygga och fria
En värld där vi lever i samklang med naturen

Valrörelse

Valrörelsen är i sin slutspurt. Inte ens två veckor kvar till valet. Många har redan röstat. På gator och tort står vi politiker och försöker prångla ut flygblad, karameller (nja, vi i MP har oftare äpplen) och budskap till mer eller mindre förtjusta människor. Men vad jag gillar är att det just nu är OK att prata politik! Många kommer alldeles frivilligt fram och vill prata. Inte som vid andra tidpunkter då vi kampanjar : jag ser hur hur människor hajar till när de tittat mot oss och går en stor lov runt för säkerhets skull. Jag känner igen blicken. För jag brukar göra likadant. Tänker att jag själv vill bestämma när och med vem jag pratar.

Men nu vill människor veta hur MP och hur jag tänker. En del lyssnar mest och ställer frågor. En del berättar sin egen hållning och sina egna erfarenheter. Vilket som, det kan bli ett samtal kring hur samhället ser ut, och vad vi kan göra för att förändra sånt som inte funkar. Samtal som berikar mej samtidigt som jag får en chans att förklara och berätta om vad jag vill arbeta för.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentarsformuläret är tyvärr stängt.