Karin Jansson » Blog Archive » Gräsrot igen!
Uppdrag
Medborgarlön
[Bild på en solros och Karin]
Aktuellt
Kontakt
Presentationer

Karin Jansson (mp)

Jag tror på fullt allvar att det går att skapa en värld utan miljöförstöring, orättvisor och förtryck

En värld där alla människor är lika mycket värda
En värld där alla människor är trygga och fria
En värld där vi lever i samklang med naturen

Gräsrot igen!

Eller … är man gräsrot när man sitter i kommunfullmäktige? Strunt samma. Nu har jag i alla fall inga uppdrag på riksnivå.
Jag lämnade uppdraget i gruppen för rådslaget om tid. Det fungerade inte. Jag insåg att vi hade för stora skillnader i värderingar för att kunna göra ett gemensamt “värderingsfritt” material. Hur man ser på tillväxt, på behovet av samhällsförändringar och på ekonomi avgör hur man ser på tidspolitik. På MPbloggen skrev jag lite om min syn på politik kring tid. Du kan läsa det här nedanför.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentarsformuläret är tyvärr stängt.