Karin Jansson » Blog Archive » Rösta i EU valet!
Uppdrag
Medborgarlön
[Bild på en solros och Karin]
Aktuellt
Kontakt
Presentationer

Karin Jansson (mp)

Jag tror på fullt allvar att det går att skapa en värld utan miljöförstöring, orättvisor och förtryck

En värld där alla människor är lika mycket värda
En värld där alla människor är trygga och fria
En värld där vi lever i samklang med naturen

Rösta i EU valet!

Jag vet. EU är inte speciellt inspirerande. Jag gillar inte klubben. Den ger makt åt mäktiga lobbyister. Bestämmer en del saker de inte har med att göra. Kostar pengar med sin flyttcirkus och hela apparaten. Bygger murar mot omvärlden. Jag gillar det inte. Jag vill att Sverige ska lämna eländet. Men nu har ju svenska folket av nån outgrundlig anledning bestämt att vi ska vara med. (Jag tackar min gud att de sa nej till EMU i alla fall.) Om nån vill folkomrösta om utträde är jag på. Men till dess:

Det går att sprattla i EU-parlamentet! En del nytta kan man göra. MP:S EU-parlamentariker Isabella och Carl har påverkat en hel del. Gjort eländet lite bättre. Ibland. Men framför allt:

Kalla vindar blåser i Europa. Släpp inte in flera rasister i EU genom att avstå från din röst! Rösta 25 maj!
PS – Ja, jag vet – jag avviker från nuvarande MP-linje när jag vill att Sverige ska lämna EU. Men jag tycker så i alla fall DS

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentarsformuläret är tyvärr stängt.