Karin Jansson » Blog Archive » Nomineringstider
Uppdrag
Medborgarlön
[Bild på en solros och Karin]
Aktuellt
Kontakt
Presentationer

Karin Jansson (mp)

Jag tror på fullt allvar att det går att skapa en värld utan miljöförstöring, orättvisor och förtryck

En värld där alla människor är lika mycket värda
En värld där alla människor är trygga och fria
En värld där vi lever i samklang med naturen

Nomineringstider

November 2017
Nu är det dags för de politiska partierna att göra i ordning listorna inför valet nästa höst. En besvärlig tid. ” Vid nomineringar och vårdnadskonflikter plockas det sämsta hos människorna fram” brukar jag säja. Än har jag väl inte sett några stora stormar här i MP Gävleborg. Men, så klart är en del besvikna när valberedningen nu gett förslag. Själv vill jag inte klaga, valberedningen föreslår mej på första plats på regionlistan och femte på riksdagslistan. Beslut om listor inför riksdags och regionval tas på MP Gävleborgs stämma 25 november .

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentarsformuläret är tyvärr stängt.